Groot assortiment

In onze showroom vindt u een groot assortiment keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Omdat we geloven in specialisatie, verkopen we géén natuursteen.

De keuze is zeer divers: van klein tot groot, van klassiek tot modern en van ingetogen tot uitgesproken. De tegels komen hoofdzakelijk van gerenommeerde tegelfabrikanten uit Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en de Emiraten. Om het u makkelijk te maken, hebben we alle tegels overzichtelijk gepresenteerd op grote tegelpanelen.

Grote voorraad

Goed om te weten: we hebben het grootste deel van onze collectie op voorraad. We kunnen dus ‘meteen’ leveren. En ook als u iets uit het bestelprogramma kiest, heeft u de tegels snel in huis.

Monster meenemen

We hebben speciale daglichtlampen om de tegels goed te kunnen beoordelen. Maar de beste inschatting kunt u natuurlijk thuis maken. Daarom mag u een monster mee naar huis nemen.

Acties

Bent u op zoek naar een meevallertje? Kom dan eens kijken in de actiehoek. Hier vindt u (uitstekende) restpartijen en overproductie van onze leveranciers. Hou sowieso de acties op de website in de gaten. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs!

Schoonmaakmiddelen

Het onderhoud van uw tegels is van belang. Niet alleen om ze er fraai uit te laten zien, maar ook vanwege de levensduur. Daarom verkopen we ook gespecialiseerde schoonmaakmiddelen. En natuurlijk krijgt u er ook een schoonmaakadvies bij.