Van Tegelboerke tot superspecialist

Oudere Ossenaren weten het nog wel: als je vroeger tegels nodig had, ging je naar het Tegelboerke. En eigenlijk is dat nog steeds zo. Al zijn we in de loop er jaren wel flink gegroeid en hebben we nu een assortiment waarvan ze vroeger alleen maar konden dromen.

Het is onze taak om u daarin wegwijs te maken. Dat doen we allereerst door een compleet en eigentijds assortiment samen te stellen. We kopen alles zelf in, ook vanuit het buitenland. We willen immers zeker weten dat we kwaliteit in huis halen. Bovendien kunnen we daardoor scherpe prijzen hanteren.

Advies en service

Daarnaast besteden we veel aandacht aan advies en service. Het houdt voor u immers niet op bij het kopen van de tegels. We geven ook technisch advies en leveren alle benodigdheden voor het zetwerk: van lijmen en voegsels tot hoekstrips. Schakelt u liever een tegelzetter in? Dan hebben we enkele uitstekende adressen voor u.

Familiebedrijf
En zoals het gaat in een echt familiebedrijf: u krijgt advies van de eigenaars zelf. Dat betekent: korte lijnen, grote betrokkenheid en een eerlijk advies. We willen namelijk graag dat u de volgende keer weer bij ons komt.

We zien u graag in onze showroom!

 

Erwin en Rian van den Berg